På verkstedet vårt tar vi imot alt av båter og motorer, og ønsker å kunne tilby best mulig hjelp til kundene våre, enten når motoren streiker eller rett og slett bare trenger en service. 

Vi har dyktige mekanikere som stadig kurses i de nyeste oppdateringene som trengs for at vi skal være så «up to date» som overhode mulig.

Vi har nå gått i samarbeid med Brunswick og er dermed nå forhandlere av Mercury motorer. Tidligere var vi forhandlere av Evinrude, og tar fortsatt service på disse og alle andre typer utenbordsmotorer.

 

Vi er blant annet autorisert Volvo Penta forhandler, og fordelene med dette er flere:

  • Diagnose og feilsøkingsverktøy fra Volvo Penta, oppdatering av programvare og kalibrering og konfigurering av Volvo penta sitt utstyr.   
  • Vodia, som er vårt feilsøkingsprogram fra Volvo Penta. Leser og sletter feilkoder, oppdatere motor og tilleggsutstyret programvare til nyeste stand.   
  • Online Service Protocol, skaffer deg full oversikt over hva som er gjort på service, kan alltid hentes opp igjen av hvilken som helst Volvo Penta forhandler.    
  • Opprettholde garanti, tilgang til originaldeler og oversikt over kampanjer hos volvo som skal/burde utføres.

 

 

Vi kommer hjem til deg

Spennende nyhet fra høsten 2022!
 
Fra og med 1. oktober kan vi endelig tilby å ta på oss hjemmeoppdrag på Volvo Penta og andre type innenbordsmotorer. Vi tilbyr da service, vedlikehold/preservering og ellers det som er mulig for oss å kunne gjøre hjemme hos deg. Det eneste vi trenger at du stiller med er lett tilgang på vann og strøm, samt grei kjørevei bort til båten. 
 
Dette er noe som har vært svært etterspurt lenge, så vi syntes det er kjempegøy å kunne stille med egen mann og bil som kan ta på seg slike oppdrag. 
 
Ønsker du å vite mer om dette, eller allerede nå ønsker å forhåndsbestille oss til oppdrag, ta kontakt med oss på 470 111 80 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
 
 
OBS: Her er det lurt å være tidlig ute!

 

 

hallen

 

motor2

 

sting2.0

 

IMG 9303

 

Truck1

 

motor

 

 

 Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Artikkelvisninger
121174

Webløsning ©2019 av Salit