penta head

 

I Volvo Penta's brede utvalg av innebygde dieselmotorer kan du alltid finne en motor som passer til størrelsen på din yacht. Motoren har rask akselerasjon, pålitelig ytelse og evnen til å opprettholde høy hastighet uavhengig av belastning eller sjøforhold.

Men det er bare en brøkdel av de mange fordelene. Du får også:

  • Unikt marint dreiemoment
  • Lavt utslippsnivå
  • Høy ytelse og pålitelighet
  • Joystick for å legge til og kjøre

 

 

Spennende nyhet fra høsten 2022!

 
Fra og med 1. oktober kan vi endelig tilby å ta på oss hjemmeoppdrag på Volvo Penta og andre type innenbordsmotorer. Vi tilbyr da service, vedlikehold/preservering og ellers det som er mulig for oss å kunne gjøre hjemme hos deg. Det eneste vi trenger at du stiller med er lett tilgang på vann og strøm, samt grei kjørevei bort til båten. 
 
Dette er noe som har vært svært etterspurt lenge, så vi syntes det er kjempegøy å kunne stille med egen mann og bil som kan ta på seg slike oppdrag. 
 
Ønsker du å vite mer om dette, eller allerede nå ønsker å forhåndsbestille oss til oppdrag, ta kontakt med oss på 470 111 80 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
 
 
OBS: Her er det lurt å være tidlig ute!

 

 

 

 

 A diesel

VOLVO PENTA
AQUAMATIC DIESEL

I Aquamatic kombineres fordelene med innenbords- og utenbordssystem. Fordelene med de motroterende doble propellene, DuoProp, gir unik prestanda og høy drivstoffeffektivitet med presise kjøreegenskaper og godt grep i vannet. Sammenlignet med påhengsmotorer, er drivmotorene lavere og sitter lenger frem i båten. Dette gir en mer behagelig opplevelse under vanskelige forhold på sjøen.

Trykk på motoren for mer info og finn rett Aquamatic diesel - for akkurat deg!

 IPS

 

 

VOLVO PENTA
IPS

Med sin enestående drivstoffeffektivitet, førsteklasses manøvrering og høye komfort, oppfyller Volvo Penta IPS kravene for all anvendelig av motorbåter. Hver eneste IPS-installasjon er en komplett og perfekt matched drivsystem som gir optimal kraft under alle forhold.

Trykk på motoren for mer info og finn rett Aquamatic diesel - for akkurat deg!

 inombord

 

 

VOLVO PENTA
INNENBORDSDIESEL

Med Volvo Pentas brede utvalg av innenbordsdiesel kan du alltid finne en motor som passer størrelsen på din båt. Motoren har en rask akselerasjon, pålitelig ytelse og evnen til å holde en høy marsjfart uansett belastning eller forhold på sjøen. Dette er bare en brøkdel av de mange fordelene med denne motoren.

Trykk på motoren for å finne rett innenbordsdiesel - nettopp for deg!

 A bensin

 

VOLVO PENTA
AQUAMATIC BENSIN

I Aquamatic kombineres fordelene med innenbords- og utenbordssystem. Fordelene med de kontraroterende doble propellene, DuoPros, er at de gir en unik ytelse og høy drivstoffeffektivitet med nøyaktige kjøreegenskaper og et bra grep i vannet. Sammenlignet med utenbordsmotorer sitter drevmotoren lavere og lengre frem i båten, noe som gir en behagelig opplevelse når det er sjøgang og vanskelige forhold til sjøs.

Trykk på motoren for å finne riktig Aquamatic bensin - nettopp for deg!

 

 Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Artikkelvisninger
121173

Webløsning ©2019 av Salit